Jongerenwerk Medemblik

Wij zijn Antonie, Justine en Suzanne en werken als jongerenwerker in de gemeente Medemblik.

Het jongerenwerk in Medemblik is breed opgezet. Wij voeren taken uit op alle leefgebieden binnen de 17 kernen van de gemeente, met als primaire doelgroep tieners en jongeren van 10 t/m 23 jaar. Daarnaast zijn we beschikbaar voor ouders/opvoeders, netwerkpartners en organisaties.

We zijn een link in ondersteuning van jongeren naar volwassenheid en tussen jongeren in hun vrije tijd, thuis, school en werk. Wij begeven ons in de directe leefomgeving van de jongeren. Dit kan zijn in de jongerencentra, in de sportclubs, op straat maar ook thuis en op school. Ook bieden wij verschillende activiteiten aan in (bijna) elke schoolvakantie.

Wij organiseren activiteiten zoals: een speurtocht, kickboksen, van een voorlichting over drugs en alcohol tot Panna K.O. en nog veel meer.

Deze activiteiten kan je bekijken op onze Facebook en Instagram.

We zijn een laagdrempelige informele voorziening, makkelijk aanspreekbaar en werken ook avonden en in het weekend. We signaleren, verwijzen eventueel door, informeren over alle zaken die jongeren aan gaan en bieden een veilige omgeving voor talentontwikkeling en participatie in de maatschappij.

Je kunt ook bij Jongerenwerk terecht, als je leuke ideeën hebt voor een activiteit en hulp nodig hebt om ze uit te voeren. Neem gewoon contact met ons op. Wie weet kunnen wij je helpen met verwezenlijken van je plan.

Stuur een mail naar: jongerenwerk@medemblik.nl   of stuur een bericht via Facebook: Jongerenwerk-Opbouwwerk Medemblik of Instagram: Jongerenwerk_Medemblik

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang informatie over nieuwe video's en merchandise

Scroll naar boven