Skills shows en voetbalclinics

Voetbaltruc.nl is één van de eerste toonaangevende straatvoetbalsites van Nederland. Ontstaan als voetbalplatvorm voor talentvolle straatvoetballers én vooral inspiratie-site. Al voor de opkomst van YouTube werd Voetbaltruc massaal bezocht. Vele stonden er versteld van wat er allemaal mogelijk is met een bal. We mogen trots zijn op al dat talent. Dat de vertoonde trucs niet onopgemerkt zijn gebleven mag duidelijk zijn. Met dank aan de vele media aandacht zijn vele straatvoetballers prominent actief.

Boek nu een skills show! Uiteraard komen we graag bij u op bezoek om een spetterende skills show te verzorgen. Bent u geïnteresseerd, aarzel dan niet en vul het contactformulier in!

Techniektraining individueel of in groepsverband Wil je jouw techniek perfectioneren en persoonlijk getraind worden door één van onze straatvoetballers, dit kan! Neem contact met ons op! In aantal sessies kunnen we jou en jouw team begeleiden.

Ook kunnen wij een volledig verzorgde (voetbal)dag verzorgen, zie hieronder het aanbod:

  • Skills show met bekende Nederlandse straatvoetballers;
  • Panna ronde met de straatvoetballers van de dag;
  • Techniek training zoals deze wordt gegeven bij grote clubs zoals Ajax, PSV, AZ;
  • Voetbalquiz met leuke prijzen;
  • Persoonlijk advies voor techniek verbetering/ optimalisering.

Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op.
Dit doet u door het contactformulier in te vullen en/of een directe mail te sturen naar contact@voetbaltruc.nl

INSTAGRAM @VOETBALTRUC | #SKILLSHOW

Waarom voetbaltruc…
TE GEKKE SKILLSHOW, KLEDING EN SKILLTRICKS

Vanuit een passie voor voetbal is VoetbalTruc in 1999 ontstaan.
Toen was Freestyle voetbal een nieuw concept en waren de freestyle voetballers op één hand te tellen. VoetbalTruc was de website die een podium kon bieden aan deze talenten.

Nu, 20 jaar later, is Freestyle voetbal bij iedereen bekend.
Echter, CL, Eredivisie, noem het maar is dagelijks op TV te bewonderen. De echte Freestylers krijgen alleen een podium op grote evenementen. Mede omdat Freestyle voetballers meestal een korte explosieve show geven en geen dagprogramma zijn. Wij willen hier verandering in brengen!

U kunt bij ons terecht voor de meest uiteenlopende voetbalshows.

Uiteraard komen wij graag bij u op bezoek om een spetterende freestyleshow, clinic of zelfs techniektraining te verzorgen!

vt-chrome

MELD JE AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF

VOETBALTRUC PARTNERS